Winres Portaali

Winres Portaali –
Uusia web- ja mobiililiittymiä Winresiin

Winres Portaali on web- ja mobiilipohjainen ratkaisualusta, johon nyt ja tulevaisuudessa rakennetaan mitä erilaisempia käyttöliittymiä Winres-järjestelmiin.

Käyttöliittymät voivat olla Winres-käyttäjille toteutettuja työkaluja ja toimintoja, loppuasiakkaille luotuja web-pohjaisia palveluja sekä esimerkiksi matkatoimiston tai varaamon kumppaniyrityksille rakennettuja liittymiä.

Uusia työkaluja Winres-käyttäjille

Uusia web-palveluja matkatoimiston ja varaamon asiakkaille

Uusia liittymiä matkatoimiston ja varaamon sidosryhmäkumppaneille

Personointiominaisuudet

Web-työkalut Winres-käyttäjille

Kehittyneet mobiilitoiminnot

Kiinteä yhteys Winresiin

Kuvaus

Työkaluja Winres-käyttäjille

Portaaliin rakennetaan Winres-käyttäjille uusia ja ilmaisia työkaluja, jotka täydentävät perinteisten Winres-toimistosovellusten toimintoja. Ensimmäiset toteutukset ovat jo käytettävissä: räätälöitävät Matkustajaluettelot ja Myyntiraportit.

Web-palveluja matkatoimiston ja varaamon asiakkaille

Tästä eteenpäin varaamot ja matkatoimistot pystyvät tarjota asiakkailleen tyylikkäitä ja hyödyllisiä web-palveluita. Ensimmäiset ratkaisut ovat jo valmiina: Omaloma ja Ryhmänkerääjäliittymä.

Liittymiä matkatoimiston ja varaamon sidosryhmäkumppaneille

Varaamolle rakennettu Yrittäjäliittymä tarjoaa kattavat palvelut majoitusten omistajille, huoltajille sekä ohjelmapalvelujen tuottajille. Matkatoimistoille ensimmäiset liittymät ovat rakenteilla ja kevään 2017 aikana näkee päivän valon ainakin Hotelliliittymä, jossa matkanjärjestäjä voi antaa hotellikumppanille pääsyn Winres-järjestelmässä oleviin majoittujien tietoihin ja huonekiintiöihin.

Personointiominaisuudet

Portaali ja sen liittymäsovellukset ovat räätälöitävissä matkatoimiston tai varaamon näköisiksi. Ratkaisut ovat myös integroitavissa osaksi olemassa olevaa web-sivustoa.

Mobiilitoiminnot

Kaikki käyttöliittymät perustuvat uusimpiin mobiiliystävällisiin web-tekniikoihin. Liittymiä voidaan optimoida siten, että ne soveltuvat entistä paremmin esimerkiksi kenttätyöhön. Tästä esimerkkinä voi olla vaikka varaamon Ohjelmapalveluyrittäjä, joka pystyy liittymän avulla katsomaan osallistujalistan seuraavaan rekiajeluun.

Osa WinresCloudia

Winres Portaali on osa Comgaten kolmannen sukupolven WinresCloud-teknologiaa ja näin ollen täysin integroitu matkatoimiston tai varaamon Winres-järjestelmään. Kaikki Winres-käyttäjät ovat automaattisesti kytkettyjä WinresCloudiin ja näin ollen myös Winres Portaaliin.

WINRES PORTAALIN SOVELLUKSIA

Portaaliin toteutetaan jatkuvasti uusia sovelluksia. Comgate panostaa vahvasti uusien web- ja mobiililiittymien kehitykseen. Katso viereisestä esittelytoiminnosta esimerkkejä olemassa olevista ratkaisuista.