Matkustajaluettelot 2.0

Muokattavat matkustajaluettelot

Matkatoimistossa ja varaamossa tarvitaan monenlaisia listoja majoittujista, matkustajista tai esimerkiksi bussimatkustajista. Tarpeet listojen sisällölle vaihtelevat paljon ja usein tarvitaan hieman räätälöityä listaa. Uudistetut Matkustajaluettelot tarjoavat monipuoliset muokkaustoiminnot, joilla saadaan tuotettua listaukset joka tarpeeseen.

Monipuolinen muokattavuus

Omat raportit

Mobiilikäyttö

Monipuolinen muokattavuus

Muokattavilla matkustajaluetteloilla saat tehtyä juuri sellaiset matkustajalista kuin haluat. Järjestelmä sisältää kymmenen valmisraporttia/-listaa, joista voit muokata itsellesi sopivan. Voit vapaasti lisätä ja poistaa kenttiä, muuttaa sarakkeiden järjestystä ja pituuksia sekä päättää lajittelujärjestyksen. Lisäksi listaukset sisältävät tehokkaat suodatinominaisuudet, joilla pystyt kätevästi rajaamaan listauksen sisällön haluttujen kriteerien perusteella.

Omat raportit

Voit tallentaa muokatun raportin omaksi raportikseen myöhempää käyttöä varten. Uuden raportin voi luoda joko puhtaalta pöydältä tai hyväksikäyttäen valmisraporttia tai jotain aiemmin tallettamaasi raporttia.

Mobiilikäyttö

Raportit toimivat myös matkapuhelimessa, joten esimerkiksi bussilistauksia tai matkailupalvelun osallistujalistauksia voidaan katsoa tilanteen tullen vaikka paikan päällä.