Ratkaisumme matkatoimistoille

Comgate tarjoaa matkailuteknologian ammattilaisratkaisut rautaisella 35 vuoden kokemuksella kaiken tyyppisille matkatoimistoille ja matkanjärjestäjille.

Matkatoimistot

Winres on matkatoimiston varausjärjestelmä ja päivittäisen työn perustyökalu. Se tuntee ennakko- ja loppumaksut, hallitsee kaikki mahdolliset verokäsittelyt välitysmyynnin veroista marginaaliveroihin, sekä osaa eurot ja muut valuutat. Winres-perusjärjestelmä sisältää matkatoimiston palveluprosessin kokonaisuudessaan.

Winres matkatoimistoille

Matkanjärjestäjät

Winres-järjestelmä tuntee matkanjärjestäjän varausprosessin alusta loppuun. Matkanjärjestäjän matkapaketit koostuvat useista osista, kuten majoituksista, lennoista, laivapaikoista, bussimatkoista, retkistä ja muista oheispalveluista. Winres hallitsee matkojen monimutkaiset tuotteistukset, hinnoittelut ja kapasiteetin käsittelyn. Myös erilaisten ryhmämatkojen hallinnointi onnistuu helposti.

Winres matkanjärjestäjille

Liikennöitsijät

Liikennöitsijä-matkanjärjestäjä järjestää matkoja, joissa käytetään omaa tai vuokrattua bussikalustoa. Matkanjärjestäjän Winres-järjestelmä laajenee helposti myös liikennöitsijän tarpeisiin. Yleisesti käytettävien matkustaja-, majoitus-, viisumi- ym. listojen lisäksi tarvitaan erityisesti bussilistoja, jotka kertoivat miltä reitiltä ja pysäkiltä kukin matkustaja on tulossa mukaan.

Winres liikennöitsijöille

Liikematkatoimistot

Winres-matkatoimistojärjestelmä laajenee vaivatta liikematkatoimiston tarpeisiin. Liikematkatoimiston palvelu perustuu usein yritysasiakkaiden kanssa tehtyihin sopimuksiin, joihin on määritelty sopimuskohtaiset maksu- ja varausehdot, laskutuskäytännöt ja raportointi. Winres sisältää kaikki tarvittavat palvelut varauksia, laskutusta ja asiakashallintaa varten.

Winres liikematkatoimistoille

Incoming-matkatoimistot

Incoming-toimisto järjestää maahan tulevien ryhmien palveluita paikallisesti. Toimisto ei yleensä järjestä itse matkaa, vaan sen vastuu alkaa siitä, kun maahan on saavuttu. Incoming-toimiston asiakas on useimmiten ulkomailla toimiva matkatoimisto. Winres-matkatoimistojärjestelmä laajenee incoming-toimiston tarpeisiin muun muassa tarjouspohjien, katelaskelmien ja matkaohjelmien muodossa. Vahvistukset ja laskut voidaan tulostaa englanniksi tai muulla kielellä.

Winres incoming-matkatoimistoille

Kysy lisää
matkatoimistojen ratkaisuista