Winres Vuokraamo

Winres Vuokraamo screenshot

Winres Vuokraamo

Winres-järjestelmään on nyt saatavilla lisäominaisuutena tuntipohjainen aktiviteetti- ja välinevuokraustoiminto, Winres Vuokraamo.

Tällä ominaisuudella saat koko hankkimasi välineinventaarion suoraan Winresiin ja hoidat myös kaiken siihen liittyvän varaus- ja rahaliikenteen.

Asiakas varaa esimerkiksi fatbiken muutamaksi tunniksi tai vaikka pariksi päiväksi käyttöönsä ja maksaa varauksensa suoraan nettikaupassa. Koko varausputki toimii Winresissä samoin kuin majoitusten, aktiviteettien tai muiden palveluiden osalta.

Tuntipohjainen aktiviteetti- ja välinevuokraustoiminto

Useamman vuorokauden varausmahdollisuus

Kiintiöhallinta Winresissä

Automaattinen varausputki

Ostoskori- ja maksutoiminnot

Tuntipohjainen vuokraus

Soutuvene, kanootti, polkupyörä, sukset, lumikengät, potkukelkka... Ratkaisu mahdollistaa kaikenlaisen välinevuokrauksen tunti-, päivä- tai vuorokausiveloituksella.

Keskitetty tuotehallinta

Enää et tarvitse erillisiä excel-taulukkoja tai ruutuvihkoja, vaan voit syöttää koko vuokrattavan välinevalikoimasi kapasiteetteineen ja hintoineen suoraan Winresiin. Varaus- ja myyntiraporttien avulla olet aina ajan tasalla varaustilanteesta ja toteutuneesta myynnistä.

Automaattinen varausputki

Vuokraustuotteesi ovat myynnissä omassa Winres-verkkokaupassasi. Asiakas voi matka- tai majoitusvarauksensa yhteydessä vuokrata myös haluamansa välineet yhdellä kertaa ja maksaa ne kerralla suoraan nettikaupassa.