Ratkaisumme kotimaan matkailuun

Comgate tarjoaa matkailuteknologian ammattilaisratkaisut 35 vuoden rautaisella kokemuksella kaiken tyyppisille ja kokoisille kotimaan matkailuyrityksille.

Alue- ja keskusvaraamoille

Winres-järjestelmä hallitsee kattavasti varaamoyrityksen eri tyyppiset toiminnot. Samaan järjestelmään saadaan myyntiin kaikki tarvittavat tuotteet: majoitukset, siivoukset, liinavaatteet, ohjelmapalvelut, hissiliput jne. Välitystoimintaan liittyy oleellisena osana yhteydenpito välitettävien majoitusten omistajiin ja huoltoyhtiöihin sekä muihin palveluiden tuottajiin.

Winres Varaamo

Matkailukeskuksille

Kotimaisille täyden palvelun matkailukeskuksille räätälöity Winres Resort -ratkaisu mahdollistaa keskitetyn tuotehallinnan, jossa kaikki myytävissä oleva kapasiteetti hallinnoidaan yhdessä paikassa ja sitä voidaan myydä samanaikaisesti eri kanavissa, tuotteissa tai paketeissa. Varaukset kaikista kanavista ovat aina ajan tasalla, myös taloushallinta on pitkälle automatisoitu ja aina reaaliajassa.

Winres Resort

Majoitus- ja hotelliyrittäjille

Joiku Booking on kätevä perusjärjestelmä ja verkkokauppa yksittäiselle majoitusyrittäjälle. Helppokäyttöiset perustoiminnot antavat välineet myynnin toteuttamiseen, tuotteiden, hintojen ja varausten hallintaan. Oman verkkokaupan myötä saat majoitukset hetkessä myyntiin verkkoon. Perustoimintoja voi laajentaa yhteyksillä eri myyntikanaviin sekä majoitusjärjestelmällä käytännön majoitustoimintaa helpottamaan.

Joiku Majoitus (siirryt Joikubooking.com-sivustolle)

Aktiviteettiyrittäjille

Joiku Booking tarjoaa kätevän perustyökalun ohjelma-, elämys- ja aktiviteettipalveluja tarjoavalle yrittäjälle. Oman verkkokaupan myötä saat aktiviteetit helposti myyntiin verkkoon ja halutessasi myös laajempiin myyntikanaviin. Hallintapaneelissa tuotteiden, kapasiteettien ja hintojen ylläpito on helppoa ja voit määritellä hyvinkin tarkasti osallistujilta kerättäviä tarpeellisia tietoja.

Joiku Aktiviteetit (siirryt Joikubooking.com -sivustolle)

Kysy lisää kotimaan
matkailun ratkaisuista