Ryhmänkerääjäliittymä

Säästä aikaa ja vaivaa ryhmänkerääjäliittymällä

Ryhmänkerääjäliittymällä voit antaa ryhmävarauksen matkustajatietojen huolehtimisen asiakkaasi ryhmävastaavalle. Liittymän avulla asiakkaasi pystyy itse kirjaamaan vaadittavat matkustajatiedot sekä toteuttaa huone-/hyttijaot. Myös lisäpalvelujen matkustajakohtainen kohdistus voidaan hoitaa liittymän toimintojen avulla.

Matkustajatietojen täyttäminen

Huonejako / hytitys

Lisäpalvelujen kohdistaminen

Ominaisuuksia

Toimistossa tehdyn varauksen tallennuksen jälkeen ryhmänkerääjälle lähtee automaattisesti sähköposti. Ryhmänkerääjä kirjautuu sähköpostin linkistä sisälle palveluun ja pääsee matkustajien syöttöön. Järjestelmä vahtii, että kaikki matkustajatiedot ilmoitetaan. Huone-/hyttijako toteutetaan myös liittymällä ja järjestelmä vahtii, että jaot tulevat oikein. Ryhmänkerääjä voi palata liittymään niin usein kuin tarvetta ja tehdä muutoksia tietoihin. Kaikki matkustajatietomuutokset tallentuvat automaattisesti Winresiin. Kun varaus suljetaan etäkäytöstä, ryhmänkerääjä ei enää pääse muuttamaan tietoja

Säästä aikaa ja vaivaa

Palvelu toimii automaattisesti: kun matka on varattu, ryhmänkerääjä saa käyttäjätunnuksen ja salasanan sisältämän vahvistussähköstin, jossa päästään palveluun. Liittymä huolehtii, että ryhmänkerääjä syöttää kaikki tarvittavat matkustajatiedot, hoitaa huone-/hyttijaot sekä tekee lisäpalvelujen matkustajakohtaiset kohdistukset. Kaikki muutokset ovat heti nähtävillä myös toimistossa Winres-järjestelmässä. Samoin jos varaukseen tehdään muutoksia, näkyvät nämä myös samantien liittymässä.Kun tiedot ovat valmiina, saadaan siitä ilmoitus virkailijalle, joka pystyy nappia painamalla sulkemaan liittymän käytön.