Matkakalenteri

Matkakalenterilla saat web-sivut entistä myyvemmiksi

Matkakalenterilla saat helposti tyylikkäät matkalistaukset web-sivulle. Kaikki tieto tulee suoraan Winresistä, joten riittää, että tuotteistat matkat järjestelmään. Matkakalenteri muokkautuu moniin eri tarpeisiin ja sitä voidaan hyödyntää koko sivustolla useissa erilaisissa paikoissa.

Matkatarjonta näkyviin suoraan Winresistä

Soveltuu useisiin erilaisiin käyttötarkoituksiin

Helppo istutus nykyisiin web-sivuihin

ToimintaIdea

Matkakalenterin ideana on näyttää tulevat matkalähdöt omalla nettisivustolla reaaliaikaisin tiedoin. Matkakalenteri on helposti liitettävissä omalle nettisivustolle. Matkakohteen ja lähtöjen tiedot, hinnat ja kuvat haetaan suoraan Winresistä. Asiakas pystyy suodattamaan hakutuloksesta itselleen mieleiset matkakohteet ja lähdöt rajaamalla esim. päivämääriä, matkan kestoa, hintaa, matkakohdetta ja matkatyyppiä. Klikkaamalla Varaa-nappia asiakas pääsee suoraan kyseisen matkan varaukseen.

Kapeana versiona esimerkiksi tarjouslähtöjen listaukseen

Matkakalenteri on mahdollista ottaa käyttöön myös kapeana versiona, joka soveltuu hyvin pienempään sivuston tilaan, esim. sivun reunaan. Myös tarjouslähtöjä listattaessa kapea malli on kätevä, ja asiakas pääsee nopeasti varaamaan haluamansa matkan.

Muokattavissa erilaisiin käyttötarkoituksiin

Parametroinnilla voidaan määrittää esim.
- näytetäänkö oletuksena yhden vai kaikkien kohteiden tulevat lähdöt
- montako lähtöä näytetään
- näytetäänkö oletuksena kaikki lähdöt, vai ainoastaan tarjoushintaiset
- miten hakua voidaan rajata (esim. matkakohde/matkatyyppi)
- montako lähtöä näytetään vierekkäin
- matkakalenterin kieli

Ulkoasu muokkautuu näppärästi erilaisiin sivustoihin

Värit ovat helposti muutettavissa ja komponentti käyttää samaa fonttia kuin sivu, johon se on liitetty. Tarvittaessa komponentin ulkoasu voidaan räätälöidä täysin halutun näköiseksi.