Joiku-webinaari aktiviteettiyrittäjille 17.3.2022

Joiku-webinaari aktiviteettiyrittäjille 17.3.2022

Avoin virtuaali-info ohjelmapalveluyrittäjille

Joiku Booking on suomalainen varausjärjestelmä ja verkkokaupparatkaisu kotimaisille pienille ja keskisuurille matkailuyrittäjille. Se tarjoaa yrityksille helpon ja edullisen mahdollisuuden tehostaa ja automatisoida omaa toimintaa ja mahdollistaa pääsyn kansainvälisiin myyntikanaviin. Joikun avulla voit luoda uuden ilmeen omille kotisivuillesi tai liittää Joiku-verkkokaupan olemassa olevalle sivustollesi.

 

Tarjoatko asiakkaillesi ohjelmapalveluita, elämyksiä, opastuksia, luontoaktiviteetteja? Joiku saattaisi sopia juuri sinun tarpeisiisi. Tule mukaan tutustumaan Joikun ratkaisuihin ja toimintoihin avoimessa webinaarissamme torstaina 17. maaliskuuta klo 10.00-11.00.

 

Esittelemme miten saat aktiviteettituotteesi myyntiin Joikuun, miten asiakas voi sen ostaa ja mitä hyötyä Joiku voi tuoda sinun liiketoimintaasi.

 

Ilmoittaudu mukaan oheisesta linkistä. Täytä pyydetyt tiedot ja paina “register”. (Mobiililaitteissa paina ensin “register”). Saat vahvistusviestin sähköpostiisi.

Ilmoittaudu webinaariin tästä >>