Comgaten asiakastuki uudistui

Comgaten asiakastuki uudistui

Vuoden 2022 alusta alkaen Comgaten asiakaspalvelupäällikkönä toimii Pia Tuominen. Pian vastuulla on päivittäisen asiakastuen lisäksi muun muassa asiakaspalvelun laadun seuranta ja kehittäminen.

Pialla on takanaan lähes kolmenkymmenen vuoden kokemus matkatoimistoalan eri tehtävistä, joissa Comgaten Winres-järjestelmät ovat olleet päivittäisessä käytössä ja tulleet näin hyvinkin tutuiksi. Pia on aiemmin toiminut muun muassa tuotanto- ja markkinointipäällikkönä ja osallistunut myös koulutustehtäviin ja matkailualan hankkeisiin.

Tammikuussa 2022 työnsä Comgatella aloitti Paula Valkeejärvi asiakastukitiimimme asiantuntijana. Paula on pitkän linjan matkailualan ammattilainen. Hän on koulutukseltaan datanomi ja toiminut vuosien varrella eri tehtävissä matkatoimisto- ja linja-autoalan yrityksissä. Paulalle onkin kertynyt vankkaa kokemusta asiakaspalvelusta sekä rutkasti positiivista asennetta ja ongelmanratkaisutaitoja.

Paula kuvassa vasemmalla, Pia oikealla.