Kiitos Matkamessuista!

Comgaten & Joikun matkamessutiimi

Kiitos Matkamessuista!

Viikko sitten heräsimme pilke silmäkulmassa erinomaisesti vietetyn ensimmäisen Matkamessupäivän tunnelmissa ja valmiina vastaanottamaan lisää kävijöitä. Uudella konseptilla rakennettu osastomme henki suomalaista luontoa, tunnetta ja tunnelmaa. Ohikulkijat pysähtyivät ihmettelemään sammalmättäälle pystytettyjä koivunrunkoja ja osa teistä pääsi kokemaan maiseman koivumetsän ja halkopinon takana – yllätyksineen! Ehdottipa eräs kävijä osastoamme Matkamessujen kauneimmaksi – vain sellainen kilpailu puuttui…

Sydämelliset kiitokset kaikille teille rakentavista kohtaamisista osastollamme ja tervetuloa uudestaan ensi vuonna! Jatkamme Sydän matkailussa – ajatus tekniikassa -teemalla suomalaisen matkailuteknologian kehittämistä.

– Comgaten & Joikun messutiimi