Comgaten Asiakaspäivä Helsingissä 21. marraskuuta

Comgaten Asiakaspäivä Helsingissä 21. marraskuuta

Perinteinen Comgaten marraskuinen Asiakaspäivä kokoaa taas järjestelmiemme käyttäjät koko maasta yhteen kuulemaan uusimmat uutiset ohjelmistokehityksestämme ja laajemminkin matkailualan ajankohtaisista aiheista.

Torstaina 21. marraskuuta Helsingissä pidettävän seminaarin puhujina ovat Comgaten oman väen lisäksi Joel Pakalén Expediasta, Mikko Manka Tutkimus- ja analysointikeskus TAK:sta, Erika Laine Amadeus Finlandista sekä Pasi Rautio Tuplaamosta.

Luvassa on kiinnostava ja monipuolinen tapahtuma, jonka perinteiset jälkipelit käydään tällä kertaa yhteistyössä Suomen matkatoimistoalan liitto SMAL:n kanssa yhteisten pikkujoulujen merkeissä.

Lisätiedot ohjelmasta ja ilmoittautumislinkin tapahtumaan löydät tästä.