Uusi Joiku Booking alusta on julkaistu

Uusi Joiku Booking alusta on julkaistu

Joikubooking.com kerää kotimaan matkailupalvelut yhteen

Osana matkailualan digitalisoitumista Joiku Booking Oy tuo yhteistyössä Comgate Oy:n kanssa kotimaan matkailupalveluyrittäjille myyntikanavan ja markkinointipaikan, jossa myös pienemmät yritykset saavat palvelunsa yhdellä alustalla kerralla moneen kanavaan ja kustannustehokkaasti.

JOIKUBOOKING TUO KANSAINVÄLISET MYYNTIKANAVAT KESKUSVARAAMOILLE JA ALUEEN MATKAILUYRITTÄJILLE

Lähtölaukauksessa majoituspalvelut saadaan myyntiin Expediaan ja Booking.comiin. Ohjelmapalveluiden kanssa lähdetään liikkeelle Expedia Local Expert -kanavalla, TripAdvisorin Viatorilla ja GetYourGuidella.

Joikun kautta saadaan majoituspalvelut myyntiin yli kahteenkymmeneen myyntikanavaan ja ohjelmapalvelut kolmeen erittäin suureen myyntikanavaan.

JOIKU BOOKINGISSA ON YHTEYDET MYÖS BOKUNIIN.

Viime aikoina Suomessa on panostettu paljon matkailuyrittäjien saamiseksi Bokuniin. Joikussa on Bokuniin kahdensuuntaiset yhteydet siten, että Joikussa olevat tuotteet voidaan haluttaessa julkaista myös Bokunissa. Toisensuuntaisella yhteydellä voidaan Bokunissa olevan yrittäjän palveluita julkaista Joikun verkkokaupassa. Matkailuyrittäjä voi siis vapaasti valita pitääkö asemapaikkaansa Bokunissa vai Joikussa.

VERKKOKAUPPOJA JOKA LÄHTÖÖN

Joiku on täysin yhteensopiva Winres-järjestelmän kanssa. Tai tarkkaan ottaen se perustuu WinresCloud-teknologiaan. Keskusvaraamon osalta tämä tarkoittaa sitä, että edelleen kaikki alueen yrittäjien matkailupalvelut saadaan samaan verkkokauppaan. Joiku sisältää myös yrittäjän verkkokaupan, jolla yrittäjä voi halutessaan myydä tuotteitaan omassa verkkokaupassaan. Myöhemmässä vaiheessa Joiku Booking avaa oman verkkokaupan, joka sisältää kaikki myynnissä olevat matkailupalvelut. Keskusvaraamolle ja matkailuyrittäjälle tämän näyttäytyy yhtenä uutena myyntikanavana.

JOIKU ON KESKUSVARAAMOKONSEPTI

Joikun tavoitteena on tukea keskusvaraamotoimintaa siten että alueellinen keskusvaraamo voi tarjota paikalliselle yrittäjälle kaikki parhaimmat myyntipalvelut ja säilyttää näin asemansa alueen tärkeänä toimijana. Toisin sanoen pyritään estämään yrittäjien hyppääminen erilaisiin internetistä tuleviin palveluihin tai globaalien myyntikanavien tarjoamiin ratkaisuihin.

AIKATAULU

Kesän aikana pilotoidaan ensimmäisiä Joiku-asiakkaita ja lomien jälkeen lähdetään liikkeelle todenteolla. Comgaten tavoitteena on syksyn aikana järjestää yhdessä keskusvaraamojen kanssa useita Joku Booking tapahtumia ja tuoda palvelut käyttöön kaikille haluaville.

Joiku Booking-palvelun laajemman kuvauksen löydät osoitteesta www.joikubooking.com