Comgate juhlisti 30-vuotista taivaltaan

Comgate Oy:n henkilökunta

Comgate juhlisti 30-vuotista taivaltaan

Comgate vietti 30-vuotisjuhliaan torstaina 2.11. Kilta-salissa Helsingissä Juhlaseminaarin ja Iltajuhlan merkeissä.

Juhlaseminaarissa kuultiin mielenkiintoisia puheenvuoroja tämän hetken kuumimmista aiheista, kuten tulevasta tietosuoja-asetuksesta, Comgaten uuden sukupolven verkkokaupparatkaisuista sekä matkailutoimijan digimarkkinoinnin uusista trendeistä. Ensimmäisenä kuultiin Privance Oy:n Antti Nevalaisen esitys EU:n tietosuoja-asetuksen käytännön merkityksestä matkailu-alalle, jota Comgaten Saila Koskinen täydensi kertomalla, kuinka Comgate auttaa asiakkaitaan vastaamaan asetukseen. Markku Koskinen puolestaan esitteli Comgaten uuden sukupolven automaattisia verkkokaupparatkaisuja asiakasesimerkkien avulla. Juhlaseminaarin päätti Nuotio Digitalin Mikko Manninen kiehtovalla katsauksella nykyajan ja tulevaisuuden markkinoinnin trendeihin.

Seminaarin jälkeen iltaa jatkettiin rennon juhlaohjelman merkeissä. Koko tilaisuuden juontanut ilmiömäinen imitaattori Jarkko Tamminen viihdytti kuulijoita ratkiriemukkaalla esityksellään. Paikalla nähtiin muun muassa useita Suomen päämiehiä Tarja Halosesta Sauli Niinistöön, ja musiikkitähtiä Andy McCoysta Cheekiin ja Paula Koivuniemeen. Pääsipä eräs onnekas yleisön edustaja myös Aira Samulinin tanssioppiin.

Comgaten perustaja ja hallituksen puheenjohtaja Markku Koskinen palkittiin tilaisuudessa Yrittäjäristin timanttiristillä tunnustuksena 30-vuotisesta toiminnastaan yrittäjänä. Järjestelmäasiantuntija Matti Kuokkanen sai kultaisen ansioristin kiitoksena ja tunnustuksena yli 20 vuoden urastaan Comgaten palveluksessa.

Kuvia tapahtumasta