Verkkolaskutuksen työkalut Winresissä

Verkkolaskutuksen työkalut Winresissä

Verkkolaskutusta varten Winresissä on Finvoice-ominaisuus, joka mahdollistaa sähköisten laskujen lähettämisen.

Sähköinen laskutus yleistyy kovaa vauhtia, ja monet yritykset jopa vaativat laskunsa sähköisinä.

Kun sähköinen laskutus on aktivoitu käyttöön, asiakkaan tietoihin merkitään hänen verkkolaskutustietonsa. Varausta tallennettaessa Winres kysyy, muodostetaanko Finvoice-lasku vai tavallinen. Muuten varaus ja laskutus tapahtuvat täsmälleen samoin kuin ennenkin. Valmiiksi muodostetut sähköiset laskut lähetetään oman pankin kautta asiakkaille esimerkiksi kerran päivässä. Pankin (tai muun välittäjän) kanssa pitää tehdä erillinen sopimus Finvoice-laskujen lähettämisestä.

Winres myös vastaanottaa sähköisiä laskuja ostoreskontran kautta. Kun Finvoice-vastaanotto on käytössä, sähköiset laskut haetaan pankista suoraan järjestelmään. Sähköisen laskun tallentaminen valmiiksi ostolaskuksi käy käden käänteessä parilla napin painalluksella, ja kaikki laskun tiedot on kirjattu valmiiksi automaattisesti.

 

Kysy lisää soittamalla myyntipalveluumme +358 9 777 650 tai laitamalla viesti myynti@comgate.fi