Comgate uunoili voitokkaasti Yritysmaratonilla!

Comgate uunoili voitokkaasti Yritysmaratonilla!

Comgate pääsi vihdoin palkintopallille Yritysmaratonilla! Juoksutaidoilla ei ihan kärkikahinoissa pyöritty, mutta asuvalinnan myötä ylsimme kannustekisan voittoon.

Yritysmaraton juostaan Töölönlahdella joka vuosi toukokuussa. Juoksijat juoksevat vuoronperään Töölönlahden ympäri n. 2,2 kilometrin matkaa, kunnes koko maratonmatka n. 42 km on koossa. Yritysmaraton on mukava keväinen tapahtuma rennolla meiningillä höystettynä.

Comgate on ollut kunniakkaasti mukana Yritysmaratonilla jo yhdeksän vuotta peräkkäin, joten kokemusta löytyy. Juoksemalla ei ole kuitenkaan voittoon koskaan päästy, eikä edes kovin lähelle, joten tällä kertaa päätettiin ottaa järeämmät keinot kehiin. Markun ideasta Comgaten maratonporukka (höystettynä parilla innokkaalla vahvistuksella) stailattiin viimeisen päälle Uuno-tyyliin. Viestikapulaksi graafikkomme Panu oli tehtaillut upean Suomen Pankki -salkun. Juokseminen salkun ja Uuno-takin kanssa ei ollut ehkä kevyimmästä päästä, mutta tunnelmahan se on tärkeintä.

Ja niinhän siinä sitten kävi, että pääsimme kuin pääsimmekin palkintopallille! Raati oli sitä mieltä, että ”eihän noita voi olla palkitsematta”.

Kuvassa koko voittoisa Uuno-tiimi: Aapo, Kalle, Nea, Kyösti, Saila, Markku, Panu & Jasper