Comgate on mukana Made by Finland -kampanjassa!

Comgate on mukana Made by Finland -kampanjassa!

Itsenäinen Suomi täyttää tänä vuonna sata vuotta. Suomalaisen Työn Liitto järjestää juhlavuoden kunniaksi Made by Finland –kampanjan. Kampanjan tehtävänä on lisätä ylpeyttä suomalaista monimuotoista työtä kohtaan.

100 % suomalaisena yrityksenä Comgate on luonnollisesti mukana kampanjassa. Kotimaisuus on tärkeä arvo yrityksemme toiminnassa. Pyrimme toiminnassamme edistämään suomalaista osaamista ja työllistämään suomalaisia osaajia. Comgaten valmistamille tuotteille on myönnetty suomalaisesta valmistuksesta kertova Avainlippu.

Suomalaisen Työn Liiton toimitusjohtaja Tero Lausalan mukaan on tärkeää tunnistaa tämän päivän suomalaisen työn menestystekijät ja tuntea aitoa ylpeyttä suomalaista työtä kohtaan. ”Itsenäisen Suomen hyvinvointi on rakennettu työllä, ja uskomme, että työ rakentaa hyvinvointiamme myös seuraavat sata vuotta. Kampanjalla haluamme muistuttaa, että jokaisen työpanos on yhteiskunnalle tärkeää. Suomessa tehdään monilla aloilla, monilla tasoilla ja monissa työtehtävissä arvokasta ja merkityksellistä työtä. Sitä jos jotain kannattaa juhlia”, Lausala kertoo.

Made by Finland -kampanjan käynnistää Klaus Härön ohjaama Seuraavat sata vuotta -filmi, joka kertoo neljä tarinaa suomalaisen työn tulevaisuudesta lasten haaveiden kautta. Filmin voi katsoa liiton Youtube –kanavalla: https://youtu.be/9_ccJ0TV33I
Lisätietoa kampanjasta: www.madebyfinland.fi