Matka Veijalainen

Matka Veijalainen

Matka Veijalainen

Matkakaupan ja matkanjärjestäjätoiminnan hallinnointiin Matka Veijalainen on valinnut Comgate Oy:n Winres ja Intres -tuotteet. ”Winresin avulla on jo hoidettu ostoreskontraa, luottokorttimaksuja, asiakasrekistereitä ja matkustajaluetteloita jo joitakin vuosia”.

Kuopiolainen bussimatkojen järjestäjä Matka Veijalainen näki nykymuodossaan päivänvalon vuonna 1996, kun silloinen marjatilayrittäjä Pertti Veijalainen huomasi itärajan yli tehdyillä metsästys- ja kalastusmatkoilla olevan kysyntää. Uuden liikeidean synty kytkeytyi Pertti Veijalaisen Leppävirralla pyörittämään marja- ja sienibisnekseen, joka vei miehen matkoille Itärajan takaisille marjamaille, samalla myös metsästys- ja kalamatkoille.

Matka Veijalainen on koko historiansa ajan toiminut oman tuotannon matkanjärjestäjänä. Matka Veijalaisella on myös jälleenmyyjiä, välittäjiä. Nykyinen tuotesalkku muodostuu ensisijaisesti kylpylämatkoista, toinen toiminnan tukijalka ovat Euroopan kiertomatkat. Tärkeä merkitys on myös ryhmämatkoilla – Matka Veijalainen tarjoaa kiinteille ryhmille omia räätälöityjä matkakokonaisuuksia paitsi kylpylä- ja kiertomatkateemoilla, mutta yhtä hyvin mittatilauksena tehtynä ihan sellaisena kuin asiakasryhmä matkansa haluaa.

Nettivarausjärjestelmän toteutus käynnistyi toukokuussa 2015, ja vuoden 2016 tuotanto kokonaisuudessaan on varattavissa myös nettityökaluilla. Lähtötilanteessa Matka Veijalaisessa verrattiin joitakin kilpailevia matkatoimistojärjestelmiä.

Nyt voimme hyvin sanoa, että olemme tehneet oikean ratkaisun, sanovat Pertti ja Aapo Veijalainen. Järjestelmä kasvaa hyvin mukanamme!