Porin Seudun Matkailu Oy MAISA

Porin Seudun Matkailu - MAISA

Porin Seudun Matkailu Oy MAISA

Porin Seudun Matkailu Oy MAISA on vuodesta 2013 hallinnoinut kokousten ja suurtapahtumien majoitukset, mukaan lukien mittavat yksityismajoituksen resurssit Comgate Oy:n Intres- ja Winres-työkaluilla.

Porin Seudun Matkailu Oy MAISA on myynti- ja markkinointiyhtiö, jonka toiminta on levittäytynyt varsin laajalle. Se ei ole jäänyt vain matkailunedistäjän tai tiedottajan rooliin, vaan yrityksellä on myös käytännön matkanjärjestäjän status.

Kokouspalvelut ja yritystilaisuudet, ja niihin liittyvät toiminnot kuten majoitukset, ilmoittautumiset, oheisohjelmat, kuljetukset ja tarjousten teko ovat todella mittava toimi. Erityisesti vuoden 2014 kesä oli meillä Porissa supertapahtumakesä monine vakituisine tapahtumineen ja niiden lisäksi silloin myös mm. Kuninkuusravit sekä iso Suomen Lions Club vuosikokous. Comgaten Intresin ja Winresin avulla näistä haasteista selvittiin. Järjestelmä hallinnoi kiintiöt, tuottaa myynnin seurannan ja muut raportit sekä hoitaa taloushallinnon ja laskut kirjanpitoon saakka, hienosti aina uutta eurooppalaista pankkien maksuliikennejärjestelmää myöten, sanoo myynti- ja markkinointijohtaja Maria Suomivirta.

Maisan toimenkuvaan toki kuuluu tavanomainen matkailuneuvonta, informaation antaminen mm. tapahtumista, nähtävyyksistä, majoituksesta ja ravintoloista. Maisan toimistosta voi ostaa myös lippuja erilaisiin tapahtumiin ja konsertteihin. Muita keskeisiä toimintoja ovat kokous-, kongressi- sekä tapahtumapalvelut. Yhtiö välittää ja markkinoi myös lukuisia alueensa matkailupalveluja kuten majoitus- ja ohjelmapalveluja, vuokraa alueella sijaitsevia mökkejä sekä tuottaa erilaisia ryhmäpaketteja niin vapaa-ajan viettoon tuleville kuin yritysvieraille.