Matkakalenterilla ajanmukaista matkatietoa sivustolle

Matkakalenterilla ajanmukaista matkatietoa sivustolle

Matkakalenteri on visuaalinen, tulevia lähtöjä listaava valmis komponentti, jonka voi helposti liittää omalle nettisivustolle. Jonka voi helposti liittää omalle nettisivustolle.

Matkakalenterista asiakkaat näkevät kätevästi tulevien matkojen lähdöt hintoineen. Asiakas pystyy suodattamaan hakutuloksesta itselleen mieleiset matkakohteet ja lähdöt rajaamalla esim. päivämääriä, matkan kestoa, hintaa, matkakohdetta ja matkatyyppiä. Klikkaamalla Varaa-nappia asiakas pääsee suoraan kyseisen matkan varaukseen. Matkakohteen ja lähtöjen tiedot, hinnat ja kuvat haetaan suoraan Winresistä.

Matkakalenteri on helposti muokattavissa erilaisten nettisivujen tarpeisiin, listauksessa voidaan eri tarpeiden mukaan näyttää esim. tietyn kohteen lähtöjä tai pelkkiä tarjouslähtöjä. Ulkoasu on muokattavissa omaan sivustoon sopivaksi. Matkakalenteri on mahdollista ottaa käyttöön myös kapeana versiona, joka soveltuu hyvin pienempään sivuston tilaan, esim. sivun reunaan tai etusivulle.

Lue lisää Matkakalenterista: www.comgate.fi/matkakalenteri