Omistajaliittymä on nyt yrittäjäliittymä

Winres Cloud Yrittajaliittymä

Omistajaliittymä on nyt yrittäjäliittymä

Omistajaliittymä on keskusvaraamoiden mökkiomistajille ja muille palveluiden tuottajille tarkoitettu oma verkkopohjainen palvelu, jonka kautta he voivat mm. seurata omien kohteidensa varaustilannetta.

Aiemman omistajaliittymän tilalle on rakennettu täysin uudistettu yrittäjäliittymä. Nimenvaihdos tulee siitä, että majoittajien lisäksi ohjelmapalveluiden tuottajat on otettu entistä paremmin huomioon. Toteutuksen tekniikka on uusittu kokonaan, ja ratkaisu on mobiiliystävällinen – toimii sujuvasti niin kännykällä, tabletilla kuin tietokoneellakin. Mukana on myös paljon uusia ominaisuuksia. Uusina toimintoina varaamo voi antaa yrittäjän mm. itse huolehtia omien kohteidensa perustietojen ylläpitämisestä (kiintiöt, hinnat, kohdetiedot, kuvat jne.). Kaikkia palveluita ei ole pakko antaa käyttöön kaikille, vaan käytössä olevat palvelut voi valita yrittäjäkohtaisesti.

Lue lisää Yrittäjäliittymästä: www.comgate.fi/yrittajaliittyma