Meri-Lapin matkailun markkinapaikka avautui

Meri-Lapin matkailun markkinapaikka avautui

Meri-Lapissa on jo parin vuoden ajan ollut käynnissä matkailun kehittämishanke, jossa on kartoitettu alueen ainutlaatuisia myyntivaltteja ja majoitus- ja ohjelmapalvelujen tarjontaa. Työn tuloksena on nyt avautunut uusi visitmeri-lappi.fi -sivusto, josta asiakas voi hakea ja varata majoituksia, aktiviteetteja ja matkapaketteja. Asiakas löytää nyt Meri-Lapin alueen (Tornio, Kemi, Keminmaa, Simo, Tervola) matkailutuotteet ja -palvelut koottuna helposti yhdestä paikasta.

Alueellinen verkkokauppa toimii Comgaten Winres Cloud -alustalla, jonka kautta asiakas pääsee varaamaan matkailutuotteensa suoraan ja sen kautta on mahdollista myös matkanjärjestäjäyhteistyö. Matkailuyrittäjät voivat lisäksi avata yhteydet maailman suurimpiin matkailualan jakelukanaviin.

Tutustu Meri-Lapin matkailusivustoon >>

Lue Lapin Kansan artikkeli aiheesta (tilaajille) >>