Yritys - Comgate
234
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-234,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-content-sidebar-responsive,columns-4,qode-theme-ver-10.1.1,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12.1,vc_responsive
 

Yritys

Tänä vuonna Comgate juhlii pyöreitä vuosia. Kolmen vuosikymmenen aikana olemme kokeneet matkailualan murroksen siinä missä asiakkaammekin. Tekniikka on mennyt eteenpäin valtavaa vauhtia, ja me olemme saaneet olla mukana sitä kehittämässä. Ja kehitys jatkuu - Comgaten uuden sukupolven ratkaisuilla varmistamme matkailualalle työkalut pitkälle tulevaisuuteen.
Juhlavuoden kunniaksi olemme julkistaneet teeman ”Sydän matkailussa – ajatus tekniikassa”. Tähän teemaan tiivistyy toimintamme ydin ja yrityksemme arvot. Me tunnemme tekniikat, mutta me tunnemme myös matkailualan. Matkailuteknologian kehittäminen on meille sydämen asia.

Saila Koskinen

Tervetuloa uusitulle sivustollemme, ja menestyksekästä matkailuvuotta 2017!

Saila Koskinen
Toimitusjohtaja, Comgate Oy

Henkilökuntamme esittelyssä

Meillä työskentelee tällä hetkellä 10 rautaista matkailualan it-ammattilaista. Pyrimme siihen, että asiakkaillamme on aina käytössään toimiva, uusinta tekniikkaa ja menetelmiä hyödyntävä, tuotantoprosessiin integroitu järjestelmä, jonka teknisestä toimivuudesta ja käytettävyydestä me vastaamme.

Jari

Jari Iltanen

Asiakaspalvelupäällikkö

Sari

Sari Muhonen-Tozalan

Järjestelmäasiantuntija

Matti

Matti Kuokkanen

Järjestelmäasiantuntija

Jouni

Jouni Turtiainen

Järjestelmäsuunnittelija

Kalle

Kalle Koskinen

Teknologiavastaava

Joni

Joni Virolainen

Järjestelmäsuunnittelija

Markku

Markku Koskinen

Hallituksen puheenjohtaja

Saila

Saila Koskinen

Toimitusjohtaja