Yritys - Comgate
234
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-234,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-content-sidebar-responsive,columns-4,qode-theme-ver-10.1.1,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12.1,vc_responsive
 

Yritys

Comgate on tehnyt matkailualalle järjestelmiä jo yli 30 vuotta. Kolmen vuosikymmenen aikana olemme kokeneet matkailualan murroksen siinä missä asiakkaammekin. Tekniikka on mennyt eteenpäin valtavaa vauhtia, ja me olemme saaneet olla mukana sitä kehittämässä. Ja kehitys jatkuu - Comgaten uuden sukupolven ratkaisuilla varmistamme matkailualalle työkalut pitkälle tulevaisuuteen.
Vuonna 2018 uutta tekniikkaa on jälleen tulossa roppakaupalla. Vuoden aikana tuomme markkinoille mm. uuden keskusvaraamoratkaisun, joka yhdistää alueelliset majoitus- ja ohjelmapalveluyrittäjät. Ratkaisu on ensiesittelyssä Matkamessuilla 18.-21.1.2018, tervetuloa tutustumaan!

Saila Koskinen

Menestyksekästä matkailuvuotta 2018!

Saila Koskinen
Toimitusjohtaja, Comgate Oy

Henkilökuntamme esittelyssä

Meillä työskentelee tällä hetkellä 10 rautaista matkailualan it-ammattilaista. Pyrimme siihen, että asiakkaillamme on aina käytössään toimiva, uusinta tekniikkaa ja menetelmiä hyödyntävä, tuotantoprosessiin integroitu järjestelmä, jonka teknisestä toimivuudesta ja käytettävyydestä me vastaamme.

Jari

Jari Iltanen

Asiakaspalvelupäällikkö

Sari

Sari Muhonen-Tozalan

Järjestelmäasiantuntija

Matti

Matti Kuokkanen

Järjestelmäasiantuntija

Jouni

Jouni Turtiainen

Järjestelmäsuunnittelija

Kalle

Kalle Koskinen

Teknologiavastaava

Joni

Joni Virolainen

Järjestelmäsuunnittelija

Markku

Markku Koskinen

Hallituksen puheenjohtaja

Saila

Saila Koskinen

Toimitusjohtaja