Comgaten joulutervehdys

Comgaten joulutervehdys

Matkailualalle kulunut vuosi on edellisen tavoin ollut haasteellinen. Toivon kipinää matkailun elpymisestä on saatu pitkin vuotta, mutta toistaiseksi vain pilkahduksena paremmista ajoista.

Tämä ei suinkaan tarkoita, että matkailu tai alan toiminta olisi kokonaan pysähtynyt. On ollut hienoa olla mukana erityisesti kotimaan matkailun jatkuvassa kehityksessä tämänkin vuoden aikana. Myös matkanjärjestäjäpuolella sinnitellään, tehdään suunnitelmia ja valmistaudutaan valoisampaan tulevaan.

Meillä Comgatessa vuosi on vierähtänyt kovan työn merkeissä. Muutimme keväällä konsernimme yhteisiin toimitiloihin Vantaalle, saimme joukkoomme uusia taitavia kollegoita ja jatkoimme Winres-järjestelmän ja Joiku Bookingin kehitystyötä vastaamaan entistä paremmin suomalaisen matkailualan tarpeita.

Viimeisten parin vuoden aikana on jo useasti todettu, että matkustus on muuttunut koronakriisiä edeltävästä ajasta ja on edelleen murroksessa. Tässä uusien trendien myllerryksessä kartoitamme ja kehitämme mekin jatkuvasti uutta tarjotaksemme teille nyt ja tulevaisuudessakin toimivat kotimaisen matkailualan tietojärjestelmät.

Comgate kiittää teitä menneestä vuodesta ja toivottaa rauhallista joulua ja menestyksekästä tulevaa vuotta 2022.

Per aspera ad astra!

Toomas Tärk
COO / Comgate Oy