Arkkitehtuuri

Winres arkkitehtuuri

Winres järjestelmä on erittäin modulaarinen, josta seuraa, ettei mitään tarvitse ostaa turhaan tai varmuuden vuoksi. Järjestelmän voidaan aina mitoittaa yrityksen tilanteen mukaan, ja on aina muutettavissa tilanteen muuttuessa.

Winresin modulaarisuus

Winres -kokonaisuus muodostuu perusjärjestelmästä ja 1-n kappaleesta laajennusmoduuleita. Perusjärjestelmä sisältää varauksen, laskutuksen, reskontran, raportit kirjanpitoon, asiakashallinnan perusversion ja myyntitilastot. Perusjärjestelmän sisään on rakennettu matkatoimiston toimintaprosessi. Myös kaikki toimialan yleiset erikoisuudet ovat mukana: varausten muuttaminen ja peruuttaminen, verokäsittelyt, ennakko- ja loppulaskut, hyvityslaskuautomatiikka, kohdekohtaiset maksuehdot, provisiokäsittelyt, tuloutus kirjanpitoon matkan alkupäivän mukaan, Kuluttajaviraston raportointi jne.

Laajennusmoduulit valitaan sitten tilanteen mukaan: jos toimitaan matkanjärjestäjänä, tarvitaan Oma tuotanto; jos toimitaan majoitusvaraamona, tarvitaan Keskusvaraamotoiminnot; jos halutaan myös kulupuoli Winresiin, tarvitaan Ostoreskontra, jne.